Presenttips

Presenttips för dig som letar presenter online.

En butikskartong Jenka

290 personer har spanat in "En butikskartong Jenka" sedan 20 februari, 2012.

Dela Presenten på Facebook

Ge bort en hel kartong av det klassiska tuggummit Jenka i present!  Eller investera i en kartong Jenka till kalaset eller festen vilket kommer att uppskattas av alla nostalgiker och tuggummiälskare. Känn hur den härliga doften av Jenka sprider sig på barnkalaset och hur tuggummibubblorna smäller ikapp.

Om du beställer en hel box får du den äkta butikskänslan i ditt eget hem och garanterad uppskattning på kalaset, i alla fall om du inte tar betalt. Eller också har du helt enkelt en box med Jenka på ditt rum och kan bjuda dina vänner utan att snåla.

Billigt blir det också: 240 kronor för 300 tuggummin. Du kan även beställa mindre kvantiteter och då kostar tuggummit 2 kronor styck.

Pris: 240 kr
Presenttyp:
Har du köpt den här presenten? Skriv gärna ett omdöme!

Billiga presenter

 • Om Presenterna

  Presenterna.se ger dig presenttips när du behöver inspiration när det är dags att handla presenter till julen, i födelsedagspresent eller bara när du vill ge bort en spontan gåva för att visa uppskattning.
 • Kontakt

  Du kan alltid nå oss angående funderingar, feedback, klagomål, annonsplats eller bara allmänna frågor. Kontakta mig via mejl: info@seosolutions.se
 • Annonsera

  Vill du synas här på presenterna.se eller på någon annan sajt som relaterar till presenter? Det går att ordna. Bara att ta kontakt med oss!

Billigare presenter

 • Unika presenttips varje månad
 • Bli påmind om alla högtider
 • Få aktuella rabattkoder

Gå med i vårt nyhetsbrev. Fyll i namn & email nedan.